Het bestuur van de St. AHA bestaat uit de volgende personen:

Willeke van Geest (voorzitter)

Willeke heeft in het verleden zelf deelgenomen een jongeren werkvakantie in Roemenië. Vanaf november 2017 zit zij in het bestuur en zet zij zich in voor AHA.

Steven Hiemstra (penningmeester)

Steven is in november 2017 toegetreden tot het bestuur en is in het verleden een aantal keer als deelnemer mee geweest met de werkvakantie.

Robert van Geest (secretaris)

Robert is enthousiast geworden doordat hij in het verleden drie keer heeft deelgenomen aan een werkvakantie in Albanië. Hij is in november 2017 toegetreden tot het bestuur.

Theo van Geest

Theo heeft ervaring met het vrijwilligerswerk in Roemenië. In 2007 heeft dit een vervolg gekregen in de vorm van een werkvakantie naar Albanië. Hij is vanaf het najaar 2007 lid van het bestuur houdt zich bezig met de fondsenwerving.